Haemme Pietarsaaren kaupungille museoamanuenssin

08/07/2022

-

09/08/2022

Haemme Pietarsaaren kaupungille museoamanuenssin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pietarsaaren museo on aktiivinen kulttuurihistoriallinen kaupunginmuseo johon kuuluu viisi toimipistettä; Malmin talo, Tupakkamakasiinin näyttelyhalli, Strengbergin tupakkamuseo, Runebergin tupa ja Westmaninmuorin tupa. Museo avasi uuden perusnäyttelyn Malmin talossa 1.6.2022 ja keväällä 2023 saamme uudet ajanmukaiset näyttelytilat.

Aktiiviseen joukkoomme etsimme nyt amanuenssin joka tulee vastaamaan museon tekstiilikokoelmasta sekä Strengbergin tupakkamuseosta. Työtehtäviin kuuluu tekstiilien sekä tupakkamuseon esineiden luettelointi, tekstiilien ennaltaehkäisevä konservointi, näyttelytyö, vastuu tupakkamuseon perusnäyttelystä, museopedagoginen työ (opastukset ja luennot), sekä tutkimus.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdyksen ja mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat työskennellä elinvoimaisessa kaupungissa, missä on vahva yrittäjähenki, hyvä työllisyystilanne ja elävä kaksikielisyys.

Kelpoisuusvaatimukset ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jonka loppututkinto museoaineissa (kansatiede, kulttuurihistoria, historia, taidehistoria tai museologia). Hyvä suomen ja ruotsin sekä mielellään myös englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työkokemus museoalalta, kokoemusta amanuenssin tulevista vastuualueista, museologian perustiedot ja kokoelmanhallintajärjestelmän tuntemus lasketaan ansioiksi.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Yhteystietomme: Museopalvelupäällikkö Carola Sundqvist, 044 785 1460

Toimita hakemuksesi viimeistään 9.8.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoamanuenssi-455353/

Katso tarkemmat aukiolotiedot

Tällä sivustolla käytämme evästeitä

Jos haluat lukea tietosuojakäytäntömme ja miten käytämme evästeitä ole hyvä ja napsauta alla olevaa linkkiä.